Welkom bij Kapsalon Promise Franeker.

Als u een keer een bezoek heeft gebracht aan Kapsalon Promise en uw haren heeft laten behandelen door één van onze haarstylisten, kunt u zelf ervaren dat wij met zorg en passie ons vak uitvoeren.

Onze ervaren kappers zijn namelijk uitstekend in staat u te voorzien van de leukste en meest trendy kapsels. Elke klant krijgt bij ons een advies op maat, want het aller belangrijkste is dat uw coupe en kleur zijn afgestemd op uw persoonlijkheid.

Weet u dat u bij ons ook uw wenkbrauwen kunt epileren?

Dit word gedaan door middel van een draadje. Wij verzekeren u ervan dat u hier bijna niks van voelt en de haren minder snel terug komen dan wanneer de pincet wordt gebruikt. Met een draadje is het ook mogelijk om het overtollig haar op u gezicht en bovenlip te verwijderen.

Heeft u vragen dan kunt u altijd even bellen of langskomen in de kapsalon, ook kunt u bij ons online een afspraak maken via deze site kijk rechts boven in voor de tekst afspraak maken.

Team Promise staat altijd voor u klaar ook als u geen afspraak heeft proberen wij u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

We hopen u te mogen verwelkomen in onze salon.

 

Upload Image...
olaplex